субота, 10. септембар 2016.

Kerry Washington za OPI


Scandal je TV serija koju, ako sudite po imenu, nikad ne bih pogledala, ali ako sudite po modnom stilu glavne junakinje onda je na listi za pogledati svih modnih zaljubljenika, uključujući i mene. Kerry Washington, prelepa glumica koja tumači glavnu junakinju, elegantnu i pametnu Oliviu Pope, sada je ambasadorka brenda za negu noktiju - OPI.

Nijansa Suzi - The First Lady of nails

Kolekcija Washington DC broji petnaest nijansi, 12 + 3 u limitiranom izdanju koje je glumica, kreirala zajedno sa Suzi Weich-Fishchmann, koosnivačem poznatog brenda. Boje lakova za nokte su savršen izbor za kasno leto i početak jeseni kada svi posežemo za tamnijim nijansama na usnama, naravno i noktima. Grimizna, siva, žuta, patinasto plava, cigla... Zamislite maslinastu nijansu sa leopard printom na cipelama ili kaputu, ili sivu sa dugim trenčom? Instagram fotografija ruke sa manikirom nežnije boje cigle na kojoj visi roze zlatni sat? Eto još jedne ideje! Inspiraciju za sledeću posetu manikiru ili spa dan kod kuće pronađite na karti nijansi koja nosi ime američke prestonice ali i prezime sjajne glumice koja startuje i u  televizijskom filmu Confirmation.


Nijansa Yank my Doodle

Nijansa Liv in the Gray


Nijansa Stay off the Lawn

Koja nijansa vam se najviše dopada?


6 коментара:

  1. Divan post, bas si me zabavila haha :D
    Maslinasti lak mi se najvise svidja, prelep je :D
    Poseti:Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  2. Vrlo lep kratak uvod, lepo si nam objasnila,sta vise navela si me da odgledam seriju :D Inače lakovi su vrlo zanimljivi, boje vrlo specifične, meni se definitivno dopao ovaj maslinasti lak jer do sada nisam imala prilike da ga isprobam, ne samo ovaj brend nego uopste u toj nijansi.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Serija je ok, nije jedna od omiljenih, ali kao sto sam navela - moda u seriji je wow! Slazem se za maslinasti lak, zaista nisam imala prilike da naletim na komad bilo kog brenda. :)

      Избриши